SCALLIE'S KITCHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1435 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Scallie's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 22:45 Superlekker!
10 mei 2024 om 4:55 Heel droge ribbetjes :-(
29 apr 2024 om 10:26 top kwaliteit en snelle vriendelijke bezorging
27 apr 2024 om 21:20 Super lekker en prijs-kwaliteit zeker in orde. Qua levertijd mogen we ook zeker niet klagen, we wonen in Aalter dus das toch al wat afstand. Eten was nog lekker warm ook. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
23 apr 2024 om 18:39 Het is iets langer wachten dan bij andere take away resto's maar het is het wel waard! héél lekkere ribbetjes en kruidenboter bij de aardappelen, hmmm :) Tijdig bestellen is dus de boodschap!
14 apr 2024 om 20:53 Bezorging was mooi op tijd. We hadden ribbetjes besteld, en een spaghetti met garlic en cream. De ribbetjes waren wat flauw, maar er zat niet veel smaak aan. De pasta was best lekker, maar heel duur eigenlijk. Prijskwaliteit voor ons niet navenant.
10 apr 2024 om 20:03 Lekker zoals altijd en nog goed warm bij aankomst nog steeds de beste ribbetjes die er te vinden zijn al wonen we nu in oudenaarde
6 apr 2024 om 20:01 Heel lekker. Een aanrader!
6 apr 2024 om 9:39 Heb iets nieuws geprobeerd en het was echt heel lekker. Altijd goed gegeten.
30 mrt 2024 om 21:59 Zeer lekker, gevarieerd, grote porties dus waar voor je geld!
30 mrt 2024 om 21:54 Absolutely delicious! Everything was good, especially the ribs. Delivery did take a good 15min more than what was announced but worth the wait.
30 mrt 2024 om 9:30 Real (good) food!